Je bent niet altijd gedoemd tot overgewicht

Zodra u stopt met diëten en beginnen te luisteren naar je lichaam is het gemakkelijk en natuurlijk om te leven in uw eigen perfect, normaal gewicht.

Ik weet het, ben je waarschijnlijk denken dat je op dieet om gewicht te verliezen. Maar niets is minder waar. Op een enkele uitzondering, werden de meeste mensen geboren in een normaal gewicht lichamen. Maar dan hebben we geleerd op dieet.

Afvaltips
Afvallen voor beginners

Op dieet zorgt ervoor dat het lichaam in survival mode te gaan. Aan de lijn zelf vonken de intense biologische drang om grote hoeveelheden calorierijke voedingsmiddelen te consumeren. Het zorgt ervoor dat instinctieve drives van het lichaam om alle intellectuele bedieningsorganen. Het priemgetallen het lichaam om de voedselinname te maximaliseren en het minimaliseren van energie verbrand.

Diëten hebben ons opgezet om te vechten tegen onze eigen fysieke overleving, meest fundamentele instinct van het lichaam.

Ter vergelijking, denk aan hoe moeilijk het leven zou zijn als je moest naar de wc te gaan op een strak schema. Wat als je alleen jezelf toegestaan ​​tot 3 keer per dag plassen?

Op 8:00, ‘s middags en 18:00 kon je precies 5 ounces vrij te geven. Je zou het te meten – natuurlijk – om zeker te zijn dat het de juiste hoeveelheid. Als u die nodig zijn om meer te gaan, zou je jezelf dwingen om te wachten tot de volgende geplande tijdstip. En jammer als je moest gaan om 10 uur, houd het tot de middag.

Afvallen met een dieet
Je kan zelf afvallen

Je zou ongelukkig zijn. Je lichaam zou een zeer moeilijke tijd die voldoen aan een willekeurige schema hebben. Het zou waarschijnlijk lelijk.

Te veel eten omdat je lichaam weigert te verhongeren heeft u een storing niet te maken. Het betekent dat je een mens bent.

* Het maakt je niet ziek te maken.

* Het betekent niet dat je voor altijd gebrekkig.

* Het maakt je niet veroordelen het feit dat chronisch ziek en probeert te herstellen voor de rest van je leven.

* Het betekent dat je het beste wat je kon op het moment deed.

* Het betekent dat je jezelf kunt vergeven en verder gaan.

Eten is de meest natuurlijke wat we doen en je lichaam weet precies wat het nodig heeft om te leven op zijn best. Het enige wat je hoeft te doen is de praktijk luisteren en reageren op de informatie. Je lichaam weet wat te doen. Net zoals het weet hoe om te ademen, te reproduceren en te genezen.

Denk aan hoe kinderen leven, kunnen we veel leren van hen …

* Zij rusten als ze moe zijn.

* Ze rennen, springen, zwemmen, dansen en spelen zo veel als ze kunnen, omdat het goed voelt en het is leuk.

* Ze zijn kieskeurig over wat ze eten. Ze zullen honger lijden in plaats van genoegen nemen met iets wat ze niet lief te hebben.

* Ze eten wanneer ze honger hebben.

Tips bij het afvallen

* Zodra ze een vol gevoel, moeten ze worden misleid of omgekocht in het eten zelfs nog een hap eten.

* Ze drinken als ze dorst.

* Ze houden van hun lichaam en ze niet schelen hoe hun dijen kijken of als hun buik is niet plat en strak.

* Ze hoeven niet na te denken over dit alles. Het komt gewoon van nature en gemakkelijk als een onderdeel van het mens zijn.

Al deze natuurlijke instincten leven in ieder van ons, ook.

We hebben allemaal de aangeboren vermogen om te zorgen voor onszelf. We hoeven alleen maar om te onthouden. We hoeven alleen maar terug te krijgen in de gewoonte van het luisteren naar ons lichaam … van het volgen van hun wijsheid. Vergeet niet dat een normaal lichaamsgewicht is je geboorterecht. Het werd gestolen van je. Nu krijg je terug te nemen.

Dus stoppen met denken aan jezelf als voor altijd vet. U bent niet gedoemd om ofwel overgewicht of wezen op een eeuwigdurende dieet. Laten we te veel eten en overgewicht fade in het verleden. Ze dienden u goed om u in leven te houden. Zodra u stopt met diëten en accepteren het lichaam je geboren bent, kunt u terugkeren naar uw unieke, normaal gewicht.

Ik zeg niet dat iedereen gaat om model-mager. De eindeloze, tirannieke druk zeer dun is een groot deel van het probleem. Sommige lichamen zijn bedoeld zacht en bochtige te zijn. Anderen zijn natuurlijk scherp en hoekig. We zijn op verschillende gedrongen, lang, vlezig, gespierd, pezig, kort, etc. Er is prachtige schoonheid in diversiteit.

Het accepteren en de liefde voor de unieke schoonheid van je lichaam zal je genezen en je bevrijden. Ben als een kind en vreugde in het lichaam die je hebt. Koester de kracht in je spieren. Geniet van het gevoel van het leven op deze planeet. Loslaten van het hebben van een bepaalde kant op te kijken. Blijf jezelf. Laat iemand anders proberen te zijn als de modellen of beroemdheden. De wereld zal een betere plaats zijn als het wordt om de echte, uniek, speciaal persoon die je bent te hebben.

Geloof in je eigen genezing. Geloof dat je gemakkelijk en natuurlijk in uw eigen ideale gewicht kunnen leven. Dat geloof is een groot deel van wat je zal bevrijden. Het eten van normaal is volledig natuurlijk. Diep van binnen weet je hoe dat te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *